Velkommen til Psykolog Pluss!

 In blogg

Hei der og velkommen til Psykolog Pluss! Jeg er Tom Green, Psykologspesialist, Spesialist i klinisk psykologi og Psykoterapeut.

Her er min korte bio, så du kan bli bedre kjent med meg.

Det er min personlige

[…]

Hei der, og velkommen til Psykolog Pluss!

Jeg er Tom Green, Psykologspesialist, Spesialist i klinisk psykologi og Psykoterapeut.

Her er min korte bio, så du kan bli bedre kjent med meg og Psykolog Pluss.

Hvordan oppstod Psykolog Pluss?

Det er min personlige historie kombinert med studier av psykologi som har skapt Psykolog Pluss. Jeg har endret meg fra en sjenert, innadvendt person som stammer, til en ettertraktet mentor, som fortsatt stammer litt.

Fra jeg var sju år gammel var jeg ute av stand til å snakke eller lese flytende i klassen. Jeg ble også håpløst tappet for selvtillit. Det tok mange år for meg å lære hvem jeg virkelig var og hva jeg ønsket å få ut av livet.

Da jeg nådde ungdomsårene, visste jeg at jeg hadde lyst til å bli psykolog. Når jeg ser tilbake, kan jeg se denne ambisjonen som et uttrykk for at jeg ville overvinne de sosiale hindringene stammingen medførte som følge av episoder med mobbing, angst og depresjon. Dessverre fortsatte mine problemer inn i min studietid; Jeg husker spesielt to smertefulle anledninger der treningsintervjuer ble stoppet på grunn av min stamming. Det var en personlig utfordring på universitetsnivå!

Det som virkelig forandret livet mitt etter eksamen som psykolog, var møtet med min mentor, Bernard Thomas Hartman. Hardy var psykolog fra USA, produktiv skribent som også stammet, og vi møttes regelmessig over en periode på flere år for lange samtaler om psykologi og filosofi. Under Hardys veiledning, skrev jeg vitenskapelige artikler om sosial tilpasning hos barn, ungdom og voksne som stammer, i internasjonale tidsskrifter.

Tjuefem år etter de første møtene med min mentor, har jeg opplevd stor fremgang i min personlige vekst og utvikling. I denne tiden har jeg lest en rekke gode bøker om personlig vekst, ved siden av min psykologpraksis og utviklingen av en digital informasjonsbedrift, Plusvendor AS. All denne aktiviteten har gjort meg stadig mer oppmerksom på at jeg kan håndtere utfordrende situasjoner på helt andre måter enn før, og mer som jeg ønsker.

Tom Green bak Psykolog Pluss

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Hva du er i stand til å representere som person er mye mer enn du innser. Personlig har jeg hatt den heldige muligheten det er å kunne hjelpe mange klienter med deres liv og utfordringer. Det har lært meg at alle mennesker har behov for en personlig holdning som gjenspeiler deres potensial. Det har også lært meg at psykiske problemer utvikler seg når vi ikke utnytter dette potensialet.

Mange klienter har skrevet og fortalt at samtalene med meg har endret og forbedret livskvaliteten deres. Å lære seg en metode for å forstå seg selv i lys av sitt potensial og hvordan en kan utnytte det bedre, kan hjelpe deg med å skape den harmonien og likevekten du ønsker i livet ditt.

Den veien jeg har gått har altså ført meg til deg. Metoden jeg bruker er basert på et logisk resonnement om sammenhengen mellom dine utfordringer og bruken av dine talenter og personlige egenskaper. Du vil oppdage en innsiktsfull og klok måte å tenke om deg selv på, som har kraften i seg til å tilføre den forandringen som du søker i livet ditt.

Jeg ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg i arbeidet med din personlige vekst.

Lykke til!

Forvent ditt beste i livet, og du vil kunne gi mye mer til andre!

ANDRE ARTIKLER