Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre nødvendig funksjonalitet og forbedre brukeropplevelsen. De fleste nettsteder benytter seg i dag av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som sendes via en webserver til en nettleser, som lagrer filen. Identifikatoren sendes deretter tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren.

Informasjonskapsler kan enten være vedvarende eller sesjonsbaserte: en vedvarende informasjonskapsel vil lagres av nettleseren og vil være gyldig til utløpsdatoen, med mindre den slettes av brukeren før utløpsdatoen; en sesjonsbasert informasjonskapsel derimot, vil utløpe når brukerens sesjon avsluttes; når nettleseren lukkes.

Informasjonskapsler inneholder stort sett ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan kobles til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler.

Vi bruker både sesjonsbaserte og vedvarende informasjonskapsler på vårt nettsted.

De fleste nettlesere lar deg nekte å akseptere informasjonskapsler. Blokkering av alle informasjonskapsler vil ha en negativ påvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder. Dersom du blokkerer informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke alle funksjonene på vårt nettsted.

Du kan slette informasjonskapsler som allerede er lagret på din datamaskin. Sletting av informasjonskapsler vil ha en negativ påvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder.

Ved å benytte nettstedet psykologpluss.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.